VENTILATIONSANLÆG

Ventilationsanlæg med varmegenvinding i Aarhus

Flere og flere virksomheder og offentlige institutioner i Aarhus benytter ventilationsanlæg med varmegenvinding. Denne løsning er både god for virksomhedernes og institutionernes varmeregning, men samtidig også en god løsning for miljøet. Et ventilationsanlæg med varmegenvinding bruger nemlig energien fra den luft, der suges ud, til at opvarme den friske luft, der blæses ind.

Ventilationsanlæg med varmegenvinding udmærker sig ved at levere den samme friske luft som andre ventilationsanlæg, bare uden de medfølgende temperatursvingninger.

Både offentlige bygninger og produktionshaller kan have glæde af et ventilationsanlæg med varmegenvinding. Dette ventilationsanlæg kan nemlig skabe et bedre indeklima, uanset om man benytter elvarme, oliefyr, gasfyr, fjernvarme, biobrændsel eller fast brændsel som den primære varmekilde.

Udfyld kontaktformularen og få et uforpligtende tilbud.

Ventilationsanlæg tiL erhverv i Aarhus

OR-Ventilationsteknik laver ventilationsanlæg til Erhvervskunder i Aarhus og omegn. Lige meget om det er en stor eller lille bygning, så har vi en løsning, der passer perfekt til dig.

Vi sikrer dig et ventilationsanlæg, der giver dig det absolut mest optimale indeklima.
Vi værner om miljøet og sørger for, at du på sigt sparer mange penge med vores ventilations- og udluftningsløsninger.

For spørgsmål vedrørende ventilationsanlæg, kontakt os da venligst på tlf. 86 99 14 88. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning for dine lokaler. 

Interesseret i at vide mere?

Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os!