VENTILATION FRA OR-VENTILATIONSTEKNIK I AARHUS

 

Effektiv ventilation fra OR-Ventilationsteknik

OR-Ventilationsteknik laver ventilation til erhvervskunder i Aarhus. Indeklimaet er en vigtig del af et godt arbejdsmiljø, og det har derfor stor betydning, om man har den rette ventilation i rummet. Vi har arbejdet med ventilation i Aarhus siden 1975, og vi er eksperter i ventilation af større rum i offentlige institutioner.

Mekanisk ventilation er ventilering eller udluftning af et rum eller en bygning ved hjælp af en eldreven ventilator. Ventilationsanlægget suger den forurenede luft ud og blæser derefter frisk luft ind i rummet igen.

Mekanisk ventilation i Aarhus

Mekanisk ventilation benyttes oftest i lokaler, hvor der færdes mange mennesker. Eksempelvis på skoler, i børnehaver, i produktionsvirksomheder eller på kontorer. Virksomhederne i Aarhus bruger mekanisk ventilation til at sikre deres medarbejdere frisk luft og energi gennem hele arbejdsdagen. På denne måde forbedres arbejdsmiljøet med friske og glade medarbejdere hver eneste dag.

En mekanisk ventilation er en ekstremt miljøvenlig løsning, da mange moderne ventilationsanlæg genanvender varmen fra den forurenede luft. Med mekanisk ventilation kan der med andre ord opretholdes et godt og behageligt indeklima, uden der er en voldsom stigning på varmeregningen.

Send os en besked for mere information og tilbud.

Interesseret i at vide mere?

Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os!