MONTERING AF VENTILATIONSANLÆG

 

Montering af ventilationsanlæg i Aarhus

OR-Ventilationsteknik i Aarhus udfører professionel montering af ventilationsanlæg for erhvervskunder. Vi står til din rådighed både når det gælder rådgivning og montering af ventilationsanlæg. Vi er med andre ord med i hele processen, når dit indeklima skal optimeres.

Mekanisk ventilation er ventilering eller udluftning af et rum eller en bygning ved hjælp af et eldrevet ventilationsanlæg. Dette ventilationsanlæg suger den forurenede luft ud og blæser derefter ny og frisk luft ind. Vi hjælper dig med montering af dette ventilationsanlæg, så du opnår det bedst mulige indeklima for det pågældende rum.

Montering af ventilationsanlæg med varmegenvinding

Mange virksomheder og offentlige institutioner i Aarhus benytter ventilationsanlæg med varmegenvinding. OR-Ventilationsteknik står altid klar til at hjælpe med rådgivning og montering af ventilationsanlæg i Aarhus og omegn.

Grunden til at vi anbefaler ventilationsanlæg er, at det er en god løsning for virksomhedernes varmeregning og samtidig ekstra skånende for miljøet. Et ventilationsanlæg med varmegenvinding bruger nemlig energien fra den luft, der suges ud, til at opvarme den friske luft, der blæses ind.

For rådgivning og montering af ventilationsanlæg i Aarhus kontakt os da venligst på tlf. 86 99 14 88 eller send os en mail på orv@orv.dk. Vi sikrer dig hurtig og professionel montering af ventilationsanlæg i Aarhus og omegn.

Interesseret i at vide mere?

Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os!