Ventilation og udluftning

 

Ventilation og udluftning til erhverv i Aarhus

Indeklimaet er en vigtig del af et godt arbejdsmiljø, og netop derfor er det vigtigt at sætte ventilation og udluftning i fokus, når der anskaffes nye kontorlokaler. Befinder din virksomhed sig i Aarhus eller omegn, sikrer vi dig hurtigt og professionel hjælp med ventilation og udluftning.

OR-Ventilationsteknik har arbejdet med ventilation og udluftning i Aarhus siden 1975. Vi er eksperter i ventilation og udluftning af større rum i offentlige institutioner, procesventilation i laboratorier og produktionshaller i Aarhus.

Udfyld kontaktformularen eller ring til os på 86 99 14 88. Vi svarer hurtigst muligt på dine spørgsmål.

Mekanisk ventilation og udluftning sikrer et godt arbejdsmiljø

Mange virksomheder og offentlige institutioner i Aarhus bruger mekanisk ventilation eller udluftning, til at suge forurenet luft ud af rummet, for derefter at blæse helt frisk luft ind igen. Denne løsning sikrer din virksomhed et godt indeklima, uden at det går ud over varmeregningen.

Virksomheder og offentlige institutioner i Aarhus benytter mekanisk ventilation eller udluftning, så de altid er sikret frisk luft indenfor. Ved hjælp af en eldrevet ventilator bliver forurenet luft suget ud indefra og frisk luft blæses ind udefra. En simpel og billig måde at holde indeklimaet i diverse lokaler sundt hele dagen.

 

Interesseret i at vide mere?

Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os!