Kvalitetssikring

Hos OR-Ventilationsteknik prioriterer vi levering af et kvalitetsarbejde højt, og derfor tilstræber vi os på ikke at fremgå på nogen mangellister i forbindelse med afsluttede opgaver eller projekter.

Det er nemlig vigtigt for os at have en god dialog med vores kunder i forbindelse med fastlæggelsen af en opgave. På den måde kan vi være sikre på, at kunden får en optimal løsning til den aftalte tid og pris.

Disse mål kan vi opnå på forskellige måder. Først og fremmest holder vi vores personale opdateret og dygtige ved at sende dem på spændende og lærerige kurser. Derudover har vi et tæt og godt samarbejde med vores leverandører og rådgivere, så vi altid er fremme på markedet med de nyeste teknologier og bedste løsninger. Vi tror på, at det er vigtigt hele tiden at være åben over for nye ideer og tiltag i branchen. Det kan vi for eksempel illustrere ved den store fornøjelse både vi og vores kunder har haft af Wing-blæsere.

Almindelig service og vedligeholdelse er en del af at opretholde et ventilationsanlægs ydelse og funktion, så brugeren får det fulde udbytte af investeringen. Derfor udfører vi også almindelig, traditionel service hos en række kunder. Ved regelmæssig servicering og vedligeholdelse af ventilationsanlægget, kan man nemlig opnå en problemfri drift – og det giver tilfredse og glade kunder.

OR-Ventilationsteknik er tilknyttet Vent-ordningen, som er et samarbejde mellem Teknologisk Institut og branchens ambitiøse firmaer. I kan derfor regne med grundighed og høj kvalitet i vores produkter og service.

Interesseret i at vide mere?

Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os!