Link

Swegon, som er det succesfulde resultat af fusionen mellem PM Luft og Stifab Farex i 2005, Swegon udvikler, producerer og sælger intelligente og energieffektive indeklimaprodukter og ventilationsløsninger til ethvert behov.Vores indeklimaprodukter og ventilationsløsninger skal ikke bare være verdens bedste for os mennesker, men også for miljøet. Vi skal være den mest miljørigtige leverandør – omtanke for miljøet kommer os alle til gode. 
Lindab A/S, der består af de 2 forretningsområder Lindab Ventilation og Lindab Profil (Byggekomponenter), er en vigtig del af Lindab koncernen, der har hovedsæde i Grevie, Sverige. Koncernen beskæftiger godt 3.500 medarbejdere fordelt på 125 lokationer rundt omkring i 20 lande. Lindab A/S beskæftiger ialt 800 medarbejdere. Koncernen omsatte i år 2000 for 4.415 millioner SEK.
TEKNIQ er arbejdsgiver- og branche-organisation for de tekniske installatører. TEKNIQ består af medlemsorganisationerne Dansk VVS og ELFO og repræsenterer over 3.000 tekniske installatører i el- og VVS-branchen med en samlet årlig omsætning på mere end 30 mia. kr. Virksomhederne beskæftiger ca. 40.000 medarbejdere.
VENT-ordningen er en effektiv og kontrolleret serviceordning for drift og vedligehold af ventilationsanlæg. VENT-ordningen kan sikre, at Deres ventilationsanlæg til stadighed lever op til de krav, De har til ventilation – og samtidig sikre, at energiforbruget altid er mindst muligt.
Venti AS er en innovativ og dynamisk østjysk virksomhed. Virksomheden har siden 1973 udviklet, produceret og solgt produkter til ventilations- og VVS branchen i Norden.Hos Venti følges ekspertise og kvalitet ad med konkurrencedygtige priser. Vi er stolte af at kunne tilbyde kvalitetsprodukter, kompetent rådgivning og fleksible løsninger.