Mekanisk Ventilation

MEKANISK VENTILATION SIKRER DET GODE ARBEJDSMILJØ

Mange virksomheder og offentlige institutioner bruger mekanisk ventilation, der ved hjælp af en eldrevet ventilator suger tung luft ud og blæser frisk luft ind. 

I Aarhus findes der et hav af virksomheder og offentlige institutioner, der benytter mekanisk ventilation, så de altid er sikret frisk luft indenfor. Ved hjælp af en eldrevet ventilator bliver den tunge luft suget ud indefra og frisk luft blæses ind udefra. 

Mekanisk ventilation er især nyttigt i lokaler, hvor der færdes eller opholdes mange mennesker. Det kan for eksempel være skoler, børnehaver, produktionsvirksomheder eller kontorlokaler. Aarhus-virksomhederne bruger altså mekanisk ventilation til at sikre deres medarbejdere frisk luft gennem hele arbejdsdagen, så arbejdsmiljøet forbedres med friske og glade medarbejdere til følge.

Har man en velisoleret bygning er mekanisk ventilation en ekstremt miljøvenlig løsning, fordi mange moderne ventilationsanlæg genanvender varmen fra den forurenede luft til at opvarme den friske luft, der hentes ind udefra, så temperaturen i rummet ikke daler drastisk, blot fordi luften skiftes ud.

På den måde kan man opretholde et godt og behageligt indeklima, uden det går ud over varmeregningen.

Vil du høre nærmere om mekanisk ventilation og hvad vi kan gøre for din virksomhed? Send en besked til os.

Interesseret i at vide mere?

Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os!