VENT. SERVICE HOLDER VENTILATIONSANLÆGGENE I FORM

 
Har du et ventilationsanlæg, har du jævnligt brug for service for at anlægget fungerer optimalt.

Service af anlægget sikrer, at dit anlæg virker efter hensigten og ikke resulterer i unødige udgifter. Når du får udført ventilationsservice indebærer det nemlig et eftersyn, der afslører eventuelle energirentable udskiftninger på ventilationsanlægget, der kan spare dig for mange penge, på længere sigt.

Derfor er det vigtigt, at du gør dig umage med at finde den helt rigtige montør til at udføre service på dit ventilationsanlæg. Og befinder dit ventilationsanlæg sig i Aarhus eller omegn er der gode muligheder for god og professionel hjælp.

Når montøren servicerer dit anlæg, bruger han forskellige data til at vurdere, om driften af ventilationsanlægget er optimal i forhold til indeklimaet. Er den ikke det, kan han måle sig frem til hvilke fejl, der skal rettes, eller hvilke mulige forbedringer, der kan optimere ventilationsanlægget, så det igen kommer til at fungere efter hensigten.

Ventilationsservice udføres typisk efter en fast tjekliste, så man altid ved præcis hvilke ting, der er efterset og udbedret. Efter gennemført service, får man en rapport, der viser, hvordan anlægget virker, og hvilke ændringer, der er foretaget.

Normalt vil et servicetjek omfatte måling og vurdering af alle tekniske data vedrørende tryk, måling og vurdering af luftmængden, udbedring af eventuelle fejl og mangler samt stop-, frost- og brandafprøvning af ventilationsaggregatet.

Når teknikeren har afsluttet servicebesøget, sættes der et vent-mærkat på anlægget, så alle kan se, hvornår der sidst er udført service.

Videre til kontakt >>

Interesseret i at vide mere?

Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os!