Profil

Få frisk luft til arbejdet

Indeklimaet er en vigtig del af et godt og sundt arbejdsmiljø. Derfor har det en stor og afgørende betydning, om ventileringen er i orden og er med til at fremme optimale arbejdsvilkår.

OR-Ventilationsteknik har arbejdet med opgaver inden for ventilationsteknik siden 1975 – og vi har derfor stor erfaring og viden inden for området. Vi er eksperter i ventilering af større rum i offentlige institutioner og procesventilation i laboratorier og produktionshaller.

Vi tilbyder også serviceopgaver, hvis I har brug for at få tjekket op på jeres ventilation eller være sikre på, at alt virker som det skal. Vi er certificeret under Vent-ordningen, og I kan derfor regne med at få et produkt og en service af høj kvalitet.

OR-Ventilationsteknik blev pr. 2006.01.01 omdannet til et A/S med Per og Bjørn Rasmussen som indehavere.

Produkt og service af højt niveau

Kvaliteten er det absolut vigtigste parameter hos OR-Ventilationsteknik – og det er vi stolte af. Vi gør altid vores ypperste for at finde den optimale løsning på enhver opgave, inden for den aftalte tidsramme og selvfølgelig til den aftalte pris.

For at holde et højt niveau, sørger vi altid for at holde vores personale opdateret gennem relevante kurser, ligesom vi også arbejder tæt sammen med leverandører og rådgivere for at opnå de bedst mulige resultater. Når vi tager en ny opgave ind, sker det altid i tæt dialog med kunden, så vi kan være sikre på at finde netop den løsning, der passer præcis til kundens ønsker og krav.

Vi har stor erfaring med etablering af ventilationsanlæg, men vi tilbyder naturligvis også service og vedligeholdelse, så anlægget altid er fuldt ud funktionelt. På den måde får vores kunder fuld valuta for deres investering.

OR-Ventilationsteknik er naturligvis tilknyttet Vent-ordningen, som er et samarbejde mellem Teknologisk Institut og ambitiøse firmaer i branchen.

Interesseret i at vide mere?

Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os!